Noem me maar gewoon Dafke

Mijn echte naam? Davy, maar al mijn vrienden noemen me altijd Dafke! Dus waarom jij ook niet?

Een aantal vragen

Ik heb dus een naam waarvan je de voornaam (Davy) alleen al op verschillende manieren kan schrijven, laat staan de achternaam (Matthijssen). Daarom hou ik het liever simpel. Noem me maar gewoon Dafke!

Ik heb een communicatiestudie gedaan aan de Fontys Hogescholen in Tilburg genaamd CO-IEMES, waarbij “CO” staat voor Communicatie en “IEMES” voor International Event, Music and Entertainment Studies. Een creatieve communicatie studie gericht op de wereld van entertainment en muziek.

Ik ben geboren en getogen in Roosendaal; een stad in West-Brabant. Hier woon ik ook nog steeds en ik denk dat ik hier ook nog wel even blijf wonen.

Misschien een beetje cliché, maar een tevreden en enthousiaste klant. Wanneer iets uit het niets is ontstaan en klikt met de opdrachtgever geeft dat een gevoel van voldoening.

De programma’s van Adobe staan eigenlijk continu bij mij open. Denk aan Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere, etc. Verder schiet ik mijn footage nu op een Nikon D3300.

Ik hou van muziek maken! Het bespelen van de sax is dan ook mijn grootste hobby. Samen met de band op pad en het gek maken van publiek; heerlijk! Verder ben ik een enorme geek. Ik hou van films, games, de laatste gadgets, snufjes, etc.!

skills

communicatieadvies
Grafisch Design
Videografie & animatie
Webdesign
contentcreatie
conceptontwikkeling

Nog meer weten?

Wil je nog meer over me te weten komen? Neem gerust contact met me op!
Dan bespreek ik graag wat ik voor jou kan doen onder het genot van een goede koffie. Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. Dan zorg ik dat ik zo snel mogelijk contact met je op neem.

Telefoon: 06 15 40 62 37
Mailadres: info@dafke.nl

KVK-nummer: 77489586